Hyppää sisältöön

29.5.2017

Minimoi riskit – yrityspäättäjän opas ohjelmistohankintoihin

Kirjoittaja: Petri Mäenpää

Sysartin CEO, jonka sydän sykkii Borussia Dortmundille, golfille ja ATK:lle.

Yrityspäättäjillä menee helposti ohjelmistohankintojen kanssa sormi suuhun – ja syystä! Ohjelmistoviidakko on täynnä sudenkuoppia aina toimittajaloukusta venyneisiin aikatauluihin ja ylipursuavaan budjettiin.

Harmaita hiuksia aiheuttavat myös käsiin vanheneva teknologia ja kiveen hakatut sopimukset. Ne voivat pahimmillaan estää matkan varrella tulleet muutostarpeet ja siten mädättää koko hankkeen ennen sen julkaisua.

Kuten Microsoftin toimitusjohtaja Satya Nadella totesi, jokaisesta yrityksestä tulee ohjelmistoyritys. Sen vuoksi edellä mainitut ongelmat on taklattava, jos mielii pysyä hengissä jatkuvasti kovenevassa kilpailussa.

Oppaassa vinkkejä riskien kampittamiseen

Riskeihin voi kuitenkin varautua – ja kannattaakin. Minimoi riskit -oppaassa annamme vinkkejä ohjelmistohankintojen suurimpien sudenkuoppien välttämiseen. Kerromme myös, miten olemme toimineet asiakkaidemme kanssa vastaavissa tilanteissa.

Opas jakautuu kolmeen osaan:

  • RISKI 1: Ohjelmisto ei ratkaise oikeaa ongelmaa
  • RISKI 2: Väärän teknologian valinta
  • RISKI 3: Toimittajaloukku

Nappaa vinkit talteen ja lataa ilmainen opas alla olevasta painikkeesta.


Minimoi ohjelmistokehityksen riskit

Nautinnollisia lukuhetkiä toivottaen,
Team Sysart

 


Lue seuraavaksi: