Hyppää sisältöön

11.8.2017

Sysartin kulttuurikoodi – kissa pöydälle & koira haudasta

Kirjoittaja: Sysart

Oletko aina halunnut työskennellä jäykässä ja huumorintajuttomassa korporaatiossa? Haaveiletko 8-17 työpäivistä ja omasta sermillisestä työpisteestä, jonka ainoa lämmönlähde on esimiehen kuuma hengitys niskassasi? Siinä tapauksessa Sysart ei ole sinua varten.

Maanantai. Saavut viikonlopun vietosta toimistolle täsmälleen klo 8 ja piiloudut omaan työpisteeseesi sermin taa. Luet läpi työlistan, jonka mikromanageeraamisesta tunnettu pomosi on lähettänyt sähköpostiisi. Varmistat vielä toistamiseen, että työlistan ensimmäisen kohdan voi aloittaa, ja ryhdyt hommiin.

Samalla kun hoidat toistuvia rutiinitehtäviä parhaat päivänsä nähneellä PC:llä, vilkuilet vaivihkaa omien sermien takana työskenteleviä kollegoitasi. Pari pöytää edempänä yksi heistä pakkaa vähiä henkilökohtaisia tavaroitaan ruskeaan pahvilaatikkoon. Oli kuulemma voittanut toimitusjohtajan edellisellä viikolla golfissa. Virhe.

Ajatuksesi keskeytyvät, kun sermin takaa kajahtaa ilmoille äänekäs naukaisu. Viereisen kopin kollega painaa salamaakin nopeammin kissavideon mutelle ja vilkuilee hätäisesti ympärilleen varmistaakseen, ettei esimies huomannut. Töissä ollaan töitä varten. Huumori ja some kuuluvat vapaa-aikaan.

Aatteet + teot = kulttuuri

Kuulostaako unelmaduunilta? Ei meidänkään mielestämme. Päätimmekin koota omat aatteemme työnteosta yksiin kansiin. Niistä muodostui Sysartin kulttuurikoodi, johon voit tutustua tarkemmin alla olevasta SlideSharesta. 

Jos siis yllä kuvailtu tarina ei napannut, voit olla etsimämme älykäs ja fiksu (tuleva) sysartilainen!


Painavaa asiaa kevyellä otteella! TILAA BLOGIKIRJOITUKSET SÄHKÖPOSTIISI


Lue seuraavaksi: