Hyppää sisältöön

25.7.2019

Millaisia mobiilikehityshankkeita Sysartilla on viimeaikoina tehty?

Kirjoittaja: Heli Järvenpää

Kirjoittamista ja laulujen tekoa rakastava markkinointipäällikkö.

Sysartilla sytytään mobiilipalveluiden kehittämisestä: on hienoa rakentaa yhdessä asiakkaidemme kanssa palveluita, jotka kulkevat arjessa mukana monen käyttäjän taskussaa. Tässä kolme esimerkkiä palveluista, joita olemme viime aikoina mobiiliin kehittäneet.

Rocla Solutions: työkalu huoltopalveluiden töiden hallintaan

Lähikuva kännykästä, jossa on avattuna Roclan trukkihuollon käyttämä Service Tool toiminnanohjausjärjestelmä.Rocla Solutions halusi kehittää oman Service Tool -työkalun, joka palvelee lähes 80 mekaanikkoa sekä työnjohtoa 26 000 vuosittaisen työtilauksen hoidossa. Ratkaisusta haluttiin joustava ja kevyesti kenttäyhteyksilläkin käytettävä.

Työkaluksi kehitettiin mobiilissa käytettävä PWA (progressive web app). Palvelu toimii kuin mikä tahansa web-sivu, mutta sen voi “asentaa” kännykälle, jolloin se käyttäytyy puhelimessa kuin natiivi sovellus. Palvelu on integroitu voimakkaasti Microsoft Dynamics NAV toiminnanohjausjärjestelmään. Käytettyjen modernien webbiteknologioiden ja pilvipohjaisten palveluiden ansiosta palvelu latautuu nopeasti ja sitä voidaan helposti laajentaa ja muokata kehittymään tarpeiden mukaan. Olemme Rocla Solutionsin kumppani myös tässä jatkokehitystyössä. Lue lisää!

SYNE: musiikintekosovellus Androidille

Käsi pitelee Samsungin kännykkää, jossa päällä on SyneApp musantekosovellus.Synen kehittäjät halusivat luoda Android-sovelluksen, jonka avulla musiikin tekeminen on helppoa ja inspiroivaa. Teimme yhteistyössä allekolmessa kuukaudessa MVP:n (Minimum Viable Product), jonka tavoitteena oli validoida sovelluksen ideaa potentiaalisille käyttäjille sekä sijoittajille sekä kerätä käyttäjäkokemuksia testaajilta. Toimimme Synen kumppanina myös sovelluksen jatkokehityksessä. Lue lisää!

 

Canit: mobiilisovellus pullojen ja tölkkien keruuta ja palauttamista vauhdittamaan

Canit-mobiilisovellus tuo yhteen pantillisten tölkkien ja pullojen omistajat sekä heidät, jotka ovat ansaintamielessä valmiita viemään juomapakkaukset kauppaan toisten puolesta. Canitista oli olemassa PWA demo, kun Sysart valittiin kumppaniksi kehittämään demon pohjalta natiivisovellusta niin iOSille kuin Androidillekin. Sovellus koodattiin React Nativella. Tietokantakommunikaatio on tehty Firebaseen ensin suoraan sovelluksesta ja sitten siirryttiin käyttämään Firebasen Cloud Functioneita. Rahansiirrossa käytössä on lisäksi Node.js serveri. Sovelluksen voi ladata Google Play Storesta sekä Appstoresta. Jatkamme yhteistyötä myös Canitin jatkokehityksessä. Lue lisää!

 

Haluatko meiltä tarjouksen mobiilisovelluksen tai digipalvelun kehittämisestä? Ota yhteyttä!

Vai haluatko päästä mukaan osaavaan ja rentoon tiimiin uusimpia palveluita kehittämään? Lue lisää urasivuiltamme!


Lue seuraavaksi: