Hyppää sisältöön

30.1.2020

Koodaripankki: Helpotusta osaajapulaan!

Kirjoittaja: Sysart

Koodaripankki auttaa löytämään sopivan ohjelmistokehityksen osaajan. Ohjelmistokehittäjille palvelu tarjoaa puolestaan mahdollisuuden hakeutua mukaan hankkeisiin, jotka vievät uralla toivottuun suuntaan.

Digitaalisten palveluiden kehittämisessä osaajatarve voi vaihdella pikaisellakin tahdilla. Aina omaa työntekijää ei kannata palkata tai oikeanlaisia osaajia ei tunnu olevan saatavilla toivotulla aikataululla. Haluamme helpottaa osaavien koodareiden löytämistä avaamalla tiedon siitä, millaisia osaajia hankkeista on meillä lähiaikoina vapautumassa.

Koodaripankista löydät tiedon siitä, millaisista projekteista ja teknologioista tarjolla olevilla tekijöillä on jo kokemusta. Lisäksi kerromme avoimesti, mihin suuntaan ohjelmistokehityksen osaajat haluaisivat kehittyä ja millainen olisi kunkin oma seuraava unelmaprojekti.

Ole rohkeasti yhteydessä ja kysy lisätietoja. Jollei koodaripankista löydy sopivaa tekijää, kerro meille toiveistasi, niin yritämme auttaa löytämään tekijän verkostoistamme. Emme sido teknologioilla tai sopimusjargonilla, olet aina vapaa vaihtamaan!

Tutustu koodaripankkiin!


Lue seuraavaksi: