Hyppää sisältöön

6.5.2020

Koodaripankin FAQ

Kirjoittaja: Sysart

Olemme saaneet niin potentiaalisilta asiakkailta kuin ohjelmistoalan freelancereiltakin runsaasti kyselyitä Koodaripankkiamme koskien. Kokosimme vastaukset yleisimmin esitettyihin kysymysiin.

Onko Koodaripankki rekrytointialusta?

Koodarinpankki ei ole rekrytointialusta vaan löydät sitä kautta osaajan, joka laskuttaa työstään kuukausittain tehtyjen tuntien mukaisesti. Kaikista asiantuntijoista tehtävät sopimukset tehdään Sysartin kanssa.

Ovatko profiilit Koodaripankissa Sysartin työntekijöitä?

Alunperin ajatuksemme oli tarjota Sysartin työntekijöille mahdollisuus Koodaripankin kautta anonyymisti kertoa, millaisia projekteja he haluaisivat mieluiten tehdä. Pian kuitenkin huomasimme, että tästä palvelusta voisi olla hyötyä myös yhteistyökumppaneillemme. Mukana on siis myös yhteistyökumppaneitamme. Näin myös osaajia hakevat saavat laajemman osaajapankin käyttöönsä joustavasti.

Miten Koodaripankkiin pääsee mukaan?

Mukaan otetaan ensisijaisesti osaajia, joiden kanssa olemme aidosti tehneet yhteistyötä. Mukaan haluaville freelancereille järjestämme haastattelun, joka vastaa sisällöltään omaa rekrytointiprosessiamme. Näin pyrimme varmistamaan, että mukana on osaajia, joihin voimme luottaa. Jos paikka Koodaripankissa kiinnostaa, voit täyttää alla olevan lomakkeen, niin otamme sinuun yhteyttä.

Mitä palveluun mukaan tuleminen maksaa ja kuinka hinnoittelu toimii?

Oman profiilin saa palveluun mukaan maksutta.

Asiakkaiden laskutus tapahtuu kerran kuukaudessa tehtyjen tuntien perusteella.

Freelancereille ja yhteistyökumppaneille maksut tapahtuvat kuukausittain tehtyjen tuntien perusteella.

Esimerkki siitä kuinka hinnoittelu ja Sysartin palkkio toimivat freelancereiden ja kumppanien kanssa:

Sysart ottaa tehdystä työstä provision joka on 13 %:a
Tuntihinta joka laskutetaan asiakkaalta työstä on 96,05 €
Asiantuntijan tuntihinta: 85 €

Tuntihinta neuvotellaan aina tapauskohtaisesti ja tästä johtuen edellä mainittu esimerkki on suuntaa antava. Hinnat ovat myös alv 0%.

Miksei Koodaripankissa näy tekijän koko CV:tä?

Rehellisesti sanottuna, halusimme testata mahdollisimman kevyellä toteutuksella, herättääkö tällainen palvelu kiinnostusta. Tekijöiden CV:n saa kyllä nähtäväksi ottamalla yhteyttä Koodaripankin kautta yhteydenottolomakkeella tai pistämällä viestiä Anssi Heijastolle, anssi.heijasto@sysart.fi, puh. +358 40 661 3857

Kysy oma kysymyksesi:Kurkkaa Koodaripankkiin!

Lue seuraavaksi: