Hyppää sisältöön

8.6.2020

Koodaripankki auttaa ohjelmistokehittäjää löytämään sopivimmat projektit

Kirjoittaja: Sysart

Olitpa sitten ohjelmistoalan freelanceri, kumppaniverkostomme osaaja tai tuleva työkaverimme, Koodaripankki on rakennettu auttamaan sinua siinä, että pääset kiinni haluamiisi projekteihin. Voit anonyyminä kertoa osaamisestasi ja siitä, millaisia projekteja haluaisit seuraavaksi päästä tekemään. Kyse ei ole rekrytointialustasta vaan siitä, että yhdistämme ohjelmistoalan projektit sopiviin tekijöihin, olitpa sitten yrittäjä tai työsuhteessa verkostossamme.

Aloitimme palvelun pilotoinnin kevyesti viemällä tarjolle kuuden vapautumassa olleen osaajamme tiedot. Koodaripankissa on ollut kuukausittain noin tuhat kävijää palvelun kautta on tullut noin kymmenen tarjouspyyntöä kuukaudessa. Yleisimmin käyttäjät ovat hakeneet Full Stack -kehittäjää ja haetuimpia teknologioita ovat React, Java ja JavaScript.

Kiinnostuksen todennettuamme olemme päättäneet laajentaa ja avata palvelun myös muille kuin Sysartin palkkalistoilla oleville tekijöille. Nyt palvelussa on ollut esillä jo 26 eri osaajan profiilit ja projekti on löytynyt heistä 20:lle.Välitämme tarjouspyynnöt vain niille tekijöille, joiden arvioimme parhaiten sopivan kuhunkin tehtävään, joten palvelu ei spammaa käyttäjiään turhilla yhteydenotoilla.

Jos siis haluat tehdä tulevaisuudessakin mielekkäitä ja osaamistasi eteenpäin vieviä projekteja ja samalla minimoida myyntiin ja sopimusneuvotteluihin kuluvan ajan, Koodaripankki on valmiina auttamaan! Ota yhteyttä Anssi Heijastoon, anssi.heijasto@sysart.fi, puh. +358 40 661 3857

Tutustu Koodaripankkiin
Koodaripankin FAQ

 


Lue seuraavaksi: