Hyppää sisältöön

Palvelumme

Meitä voit lähestyä uudella idealla tai vanhan järjestelmän kehittämistoiveella. Jalostamme ideasi konkreettisiksi etenemissuunnitelmiksi, joiden pohjalta ratkaisut on helppo viedä käytäntöön asti. Uskomme avoimuuteen ja sinä asiakkaana päätät, missä asioissa ja millä aikataululla haluat edetä. Tiimimme joustavat tarpeidesi mukaan. Ei toimittajaloukkua – olet aina halutessasi vapaa myös vaihtamaan.

Olemme itseohjautuva organisaatio ja asiakkaillemme tämä näkyy siinä, että päätökset tehdään siellä, missä on asioista paras tietämys. Ei väliportaita – olet yhteydessä suoraan tekijöihimme ja heillä on valtuudet tehdä nopeita päätöksiä.

Ohjelmistokehitys

Ketterää ohjelmistokehitystä ja projektijohtamista lean, agile ja scrum -menetelmin. Koodausosaamista niin uusien innovatiivisten digitaalisten palveluiden kehittämiseen kuin järjestelmien modernisointiinkin. Voit myös ulkoistaa osan verkkopalvelu- ja mobiilikehitystekemisestäsi asiantuntijoillemme.

Arkkitehtuuri

Ohjelmistojen suunnitteluun liittyvien päätöksien selkeyttämistä. Ominaisuuksien, roolien, toimintojen ja keskinäisten riippuvuuksien sekä rajapintojen määrittelyä. Riskienhallinta ja ratkaisuvaihtojen arviointia myös kehitys- ja ylläpitokysymykset huomioiden. Tarkoituksenmukaisten, toimivien, kustannustehokkaiden, luotettavien ja turvallisten kokonaisuuksien suunnittelua.

Integraatiot

Eri ohjelmistojen rajapintojen ja liittymien kehittämistä yhteentoimivuuden ja tiedonsiirtojen varmistamiseksi. Liiketoiminnan tavoitteet, palvelun käyttötavat ja jatkokehitys huomioiden.

Vahvistus-osaajapankistamme löydät kokeneet ohjelmistoalan konsultit ja freelancerit

React-kehittäjä, Helsinki, 80 e/h

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä suoraan tekijöihimme tai jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.