Hyppää sisältöön

Ohjelmisto­kehitys

Kaipaatko ketterää ja joustavaa kumppania ohjelmistokehittämiseen? Meiltä saat juuri sen mitä tarvitset – kokeneen konsultin, lisäkäsiä ruuhkahuippuihin tai pitkäaikaisen kumppanin ohjelmistokehitykseen. Asiakkaanamme voit joustavasti itse vaihdella tiimin kokoa budjetin ja aikataulun mukaan.

Meistä saat kokeneen ja uudesta innostuneen kumppanin niin uusien innovatiivisten digitaalisten palveluiden kehittämiseen kuin nykyisten järjestelmien modernisointiinkin. Voit myös ulkoistaa osan verkkopalvelu- ja mobiilikehitystekemisestäsi kokeneille asiantuntijoillemme.

Sparraamme ideasi konkreettisiksi etenemissuunnitelmiksi, joiden pohjalta ratkaisut on helppo viedä käytäntöön. Olemme auttaneet asiakkaitamme esimerkiksi seuraavissa asioissa:

  • Uusien verkko- ja mobiilipalveluiden kehitys
  • Ohjelmistoprojektien johtaminen
  • Ohjelmistojen nykytila-analyysi ja kehittämissuunnitelma
  • Alihankinta

 

Näin toimimme:

Osaavat tekijät

Saat nopeasti hyviä päätöksiä tekevän asiantuntijan tai tiimin. Panostamme työaikaamme uuden opetteluun, jotta tuomme sinulle uusimman tiedon alalta.

Kokeilemme ketterästi

Scrum, lean, agile vai kanban? Suosimme nopeita kokeiluja ja validoimme ideat edullisesti ennen isoja investointeja.

Avoimuus

Kuuntelemme toiveita ja ehdotamme rohkeasti eri ratkaisukeinoja.

Rohkeus

Haastamme asiakastamme ja itseämme muutokseen ja kehitykseen.

Ei toimittajaloukkua

Hyödynnämme avoimen lähdekoodin ratkaisuja aina kun mahdollista. Asiakas omistaa koodin. Olet vapaa vaihtamaan!

Ota yhteyttä!Ohjelmisto-ostajan opas

Ohjelmistoa hankkimassa?

Uuden ohjelmiston hankinta ei ole projekti vaan prosessi. Pienet askeleet ja jatkuva testaus varmistavat, että suunnitelmaa voi tarvittaessa muuttaa myös lennossa. Hankintaan liittyy myös riskejä, joihin kannattaa valmistautua etukäteen.

Lue lisää