Digitaalinen liiketoiminta

Jokainen toimiala on keskellä valtavaa muutosta. Yritykset, jotka ovat säilyneet samanlaisena vuosikymmeniä, eivät enää pärjää vanhalla reseptillä. Niinkin arkipäiväiset asiat kuin maksaminen, liikkuminen, asiakaspalvelu ja kaupankäynti ovat saaneet digitalisaation käsittelyssä aivan uusia muotoja.

Muutosta ei voi pysäyttää, mutta siitä voi hyötyä. Voittaja on se, joka pystyy sovittamaan digitaalisen liiketoimintansa uuteen maailmaan istuvaksi. Ja siihen peliin ehtii vielä mukaan.

Autamme sinua kasvattamaan nykyistä liiketoimintaasi – tai löytämään kokonaan uutta ohjelmistojen avulla. Pyrimme aina jalostamaan ideat konkreettisiksi etenemissuunnitelmiksi, joiden pohjalta ratkaisu on helppo viedä käytäntöön asti.

Olemme auttaneet asiakkaitamme esimerkiksi seuraavissa digitaalisen liiketoiminnan kehittämiseen liittyvissä asioissa:

  • Konseptointi
  • Prototyyppien suunnittelu ja toteutus
  • Ohjelmistojen nykytila-analyysi ja kehittämissuunnitelma
  • Modernien tuotehallinta- ja ohjelmistokehitysmenetelmien koulutus

Näin me toimimme:

1. Lähtötilanteen kartoitus

Asiakkaan liiketoimintaan, järjestelmiin ja prosesseihin tutustuminen

2. Konseptointi

Tiedonkeruu ja loppukäyttäjien tarpeiden tunnistaminen

3. Etenemispolun suunnittelu

Budjetin, aikataulujen ja prioriteettien määrittely

4. Game plan

Konkreettinen ja käytännönläheinen etenemissuunnitelma

Jos et usko meitä, usko tyytyväisiä asiakkaitamme! Lue lisää Lehtipisteelle rakennetusta asiakasportaalista, jonka avulla asiakkaat voivat nyt helposti ohjata ja seurata liiketoimintaansa

Lue lisää

Palvelut

OPAS

Ohjelmistoa hankkimassa?

Uuden ohjelmiston hankinta ei ole projekti vaan prosessi. Pienet askeleet ja jatkuva testaus varmistavat, että suunnitelmaa voi tarvittaessa muuttaa myös lennossa.

Hankintaan liittyy myös riskejä, joihin kannattaa valmistautua etukäteen. Esittelemme niistä kolme ilmaisessa oppaassamme, jonka voit ladata itsellesi tästä!

Lataa opas