Web-kehittäjä

sysart käytettävyys ikoni

Olemme 33 ihmisen muodostama ohjelmistotalo, joka kulkee nimellä Sysart. Päämajamme sijaitsevat Helsingin Ruoholahdessa ja Oulun Peltolassa. Asiakkaisiimme kuuluu esimerkiksi sellaisia tahoja kuin OP-Palvelut, Lehtipiste, Verohallinto, Outokumpu, Espoon kaupunki ja Oulun Energia.

Adjektiivi joka kuvaa meitä parhaiten lienee ennakkoluuloton. Miksi? Koska olemme aina valmiita kokeilemaan uusia asioita niin teknologioiden kuin yrityksemme suhteen.

Luotamme itseorganisoituvaan työyhteisöön, jossa jokainen yksilö ja tiimi päättää itseään koskevista asioista. Pääset vaikuttamaan kaikkeen yrityksen tekemiseen. Oli kyse sitten teknologiavalinnoista, haviteltavien projektien luonteesta tai toimiston verhojen väristä.

Eräs asia, josta olemme todella ylpeitä on yhtenäinen palkkamalli. Meiltä ei löydy kieli pitkänä edenneitä jees-miehiä vaan jokainen saa palkkaa osaamisensa mukaan. Ja mikä parasta, palkkamalli elää jatkuvasti ja päätämme siitä yhdessä!

Uskomme, että jatkuva kehittyminen on IT-alan tunnusmerkki. Siksi toivomme, että käytät noin yhden työpäivän viikossa itsesi kehittämiseen. Se mitä ja miten teet, on täysin päätettävissäsi, kunhan ammatillinen kehittyminen liittyy Sysartin toimintaan. Ja mitä tulee seminaareihin, konferensseihin ja tapahtumiin – you are free to go!

Tällä kertaa etsimme taitavaa web-devaajaa tai sellaiseksi nopeasti himoavaa. Pääpaino osaamisessasi voi olla joko front-end, Java back-end tai Java full-stack.

Jos haluat tulla rakentamaan kanssamme tulevaisuuden sovelluksia ja hyvää duunipaikkaa, lähetä hakemuksesi ja CV otsikolla “Web-kehittäjä Oulu” osoitteeseen rekry@sysart.fi. Mikäli tarvitset lisätietoja tehtävästä, otathan yhteyttä ari.pikkarainen@sysart.fi