Hyppää sisältöön

25.11.2021

Palkka-avoimuuden lisäksi tarjoamme nyt myös kaksi eri palkkamallia – laskurilla voit selvittää itsellesi sopivimman!

Kirjoittaja: Sysart

Oletko ollut tilanteessa, jossa sinua on pyydetty esittämään palkkatoiveesi ennen kuin on edes selkeää, mitä työ oikeasti pitäisi sisällään? Haluamme kääntää tilanteen ja kertoa suoraan jo etukäteen, paljonko palkkasi meillä olisi.

Olemme parannelleet henkilöstömme kehittämää palkkamallia entistäkin reilummaksi. Nyt työntekijämme voivat ensimmäistä kertaa valita kahdesta eri palkkamallista omaan elämäntilanteeseensa sopivimman. Myös työnhakijoille tarjoamme mahdollisuuden vertailla näitä kahta uutta palkkamallia avoimessa palkkalaskurissamme.

Toiset toivovat tasaista kuukausipalkkaa, toiset ovat valmiita ottamaan hieman riskiä isomman kuukausiansion saavuttamiseksi

Olemme ottaneet käyttöön uuden palkkamallin, jossa kukin työntekijä voi valita joko:

  1. Provisiomallin, jossa työntekijä saa palkakseen 50 % omasta laskutuksestaan tai aina vähintään 3 000 € / kk. Tämä malli tarjoaa keskimäärin paremmat ansiot, mutta riski projektin löytymisestä jaetaan työnantajan kanssa. 
  2. Kuukausipalkkamallin, jossa saa korkean kuukausipalkan ja kohtuullisen henkilökohtaisesta laskutuksesta ja firman tuloksesta riippuvan kuukausibonuksen. Tämä malli tarjoaa turvallisen ja tasaisen hyvän tulotason.

Mallit saattavat kuulostaa tutuilta ohjelmistoalan konkareille, mutta olemme leiponeet sisälle vielä muutaman reiluutta lisäävän elementin. Joustavuutta tuomme sillä, että jokaisella työntekijällämme on mahdollisuus halutessaan vaihtaa palkkamallista toiseen vuosittain. Provisiomallissa loma-ajan palkka määräytyy keskiansioiden mukaan, eli et tipu minimitakuupalkalle lomaillessasikaan. Kuukausipalkkalaisen bonuslaskennassa laskutukseen rinnastettavaksi tunneiksi lasketaan myös koko firman kannalta arvokas kehitystyö kuten esimerkiksi rekrytoinnin, myynnin ja markkinoinnin tuki tai osaamisen kehittämisen vetämistehtävät.

 

Testaa paljonko saisit palkkaa!

Lue seuraavaksi: