Hyppää sisältöön

10.4.2019

Miksi paljastamme palkat Koodarinpalkka.fi -laskurissa?

Kirjoittaja: Petri Mäenpää

Sysartin CEO, jonka sydän sykkii Borussia Dortmundille, golfille ja ATK:lle.

Huom! Tämä juttu käsittelee palkkamalliamme sellaisena kuin se oli vuonna 2019. Uudemman palkkamallin esittely löytyy täältä.

Kuinka monesti olet ollut tilanteessa, jossa sinua on pyydetty esittämään palkkatoiveesi ennen kuin on edes selkeää, mitä työ oikeasti pitäisi sisällään? Haluamme kääntää tilanteen työnhakijan eduksi ja työpaikkana avoimesti kertoa, paljonko palkkasi olisi meillä.

Emme ole lähdössä mukaan palkkakilpailuun. Mutta haluamme, että palkkamalli on määritelty yhdessä oikeudenmukaisesti ja avoimesti. Siksi meillä on organisaation sisällä palkka-avoimuus, eli kaikki työntekijät tietävät toistensa palkan. Nyt palkat myös talon ulkopuolelle paljastamalla helpotamme toivottavasti ohjelmistoalan työnhakijoiden elämää.

Testaa palkkamallimme joustavuutta

Olemme oivaltaneet, että “ihannetyö” tarkoittaa eri ihmisille eri elämäntilanteissa erilaisia asioita. Siksi tarjoamme hyvän peruspalkan, jonka päälle kukin voi yksilöllisesti valita joko ajan panostamisen omaan kehittymiseen tai bonuksien tienaamiseen. Eikä näitä valintoja tarvitse lukita vaan palkkamalli joustaa tilanteiden muuttuessa. Voit vapaasti loikata välillä opiskelumoodiin ja toisina kuukausina taas panostaa enemmän laskutettavaan työhön. Mittarissa erilaisia vastausvaihtoehtoja testaamalla huomaat, miten omat valintasi vaikuttavat palkkaukseen.

Meille tärkeintä on, että saat olla oma itsesi ja tehdä merkityksellistä työtä hyvässä kehittymishaluisessa porukassa. Palkan sijasta haluaisimmekin jatkossa keskustella siitä, millainen on sinun unelmaprojektisi.

Testaa palkkalaskuriamme! Lue lisää Sysartista työpaikkana!

 


Lue seuraavaksi: