Hyppää sisältöön

Haetko kovaa ohjelmistokehityksen asiantuntijuutta yhdistettynä radikaaliin avoimuuteen?

Sysartilla työskentelee kokeneita konsultteja ratkomassa asiakkaiden haastavia ohjelmistokehityksen ongelmia. Pidämme tärkeänä sitä, että jokaisella meistä on vapaus ja mahdollisuus tehdä työtä parhaaksi näkemällään tavalla. Uskomme radikaaliin avoimuuteen ja jatkuvaan kehittymiseen.

Näin toimimme käytännössä:

1. Keskitymme asiakkaan ongelmien ratkaisuun

Työskentelemme konsulttina pääsääntöisesti yhdessä asiakkuudessa kerrallaan ja vastaamme itse asiakaslupausten tekemisestä ja niiden lunastamisesta.

Tutustu asiakasreferensseihimme | Laajempi projektilistaus | Osuva projekti eri elämäntilanteisiin

2. Johdamme toimintaamme yhdessä radikaalilla avoimuudella

Olemme poistaneet työyhteisöstämme hierarkian ja asioiden pallottelun siilojen välillä ja toimimme itseohjautuvasti ilman pomoja. Meillä et joudu organisaation sisäiseen byrokratialinkoon ja kokousrumbaan.

Meillä on esimerkiksi henkilöstömme itse kehittämä ja vuosittain uudistama palkkamalli, joka on avoimesti kaikkien nähtävänä. Konsulttinamme voit itseasiassa valita kahdesta eri palkkamallista itsellesi mieluisamman ja voit vaihtaa palkkamallia halutessasi vaikka vuosittain. Tai jos yrittäjyys kiinnostaa, otamme sinut mielellämme mukaan freelancer-verkostoomme!

Testaa palkkalaskuria | Viisi esimerkkiä radikaalista avoimuudesta | Kuukausipalkka, provisiopalkka tai yrittäjyys | Millaisia etuja tarjoamme freelancereille & työntekijöillemme

3. Luomme tilaa elämälle ja kehittymiselle

Osaajiemme keskimääräinen työkokemus omalta alaltaan on yli kymmenen vuotta. Arvostamme sitä, että jokainen meistä on omanlaisensa yksilö. Haluamme pitää osaamisemme ja motivaatiomme korkealla jatkossakin ja siksi emme ole pikajuoksumatkalla. Työ joustaa, kun muu elämä sitä vaatii.

Meille töihin

Kiinnostaisiko kuulla, mitä voisimme sinulle tarjota? Rekrytoimme tällä hetkellä vähintään neljän vuoden työkokemuksen ohjelmistoalalta omaavia osaajia pääkaupunkiseudulta ja Oulun alueelta. Jos et löydä rooliasi vastaavaa avointa työpaikkaa, älä hätäänny! Voit lähettää meille myös avoimen työhakemuksen suoraan osoitteeseen rekry@sysart.fi.

Rekisteriseloste:
Rekisteriseloste-rekrytointi