Hyppää sisältöön

Sysart työpaikkana

Haluamme, että työnteko on mahdollisimman sujuvaa ja päätöksenteko ketterää. Siksi työpaikallamme päätökset tehdään siellä, missä kulloinkin on paras tieto asiasta. Meillä ei ole pikkupomoja eikä turhaa byrokratiaa. Käytännössä siis jokainen meistä saa itsenäisesti tehdä päätöksiä, jotka voivat vaikuttaa koko organisaatioon. Itseorganisointi perustuu avoimuuteen ja luottamukseen.

Liiketoimintamme on organisoitunut autonomisiin tiimeihin. Tiimit eivät ole pysyviä, vaan ne syntyvät ja muuttuvat asiakastarpeiden mukaan. Tiimit voivat hyvin vapaasti sopia toimintatapoja ja käytäntöjä yhdessä keskenään sekä tietysti asiakkaan kanssa.

Avoin, oikeudenmukainen, kehittyvä

Näemme ihmisen yksilöllisenä kokonaisuutena, joka onnistuu työssään parhaiten päästessään toteuttamaan itseään. Haemme yhteistä suuntaa tekemisellemme ja kehittymisellemme työntekijöidemme merkityksellinä ja oikeina pitämistä asioista. Odotamme omatoimisuutta ja avoimuutta itselle tärkeiden arvojen ja asioiden esille tuomisessa sekä aktiivisuutta oman työn ja koko työyhteisön jatkuvassa kehittämisessä.

Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme rakentamaan tulevaisuuden digitaalisia menestystarinoita. Koska emme täysin varmasti voi tietää, millaista uutta osaamista tulevaisuudessa tarvitaan, käytämme merkittävän osan (20 %) työaikaamme uuden opetteluun ja itsemme kehittämiseen. Meillä jokainen työntekijä pääsee rakentamaan omaa yksilöllistä kehityspolkuaan tekemällä itse valinnat opiskeluaiheita, -tapoja ja -aikaa koskien.

Meille töihin

Jos et löydä rooliasi vastaavaa avointa työpaikkaa, älä hätäänny! Voit lähettää meille myös avoimen työhakemuksen suoraan osoitteeseen rekry@sysart.fi.

Rekisteriseloste:
Rekisteriseloste-rekrytointi

Youtube-kanavamme paljastaa totuuden yrityskulttuuristamme